Home Info FOTO: Neverovatno! Vanzemaljci u Smederevu!

FOTO: Neverovatno! Vanzemaljci u Smederevu!

by redakcija

Danas oko 16h u samom centru Smedereva, jedan od mnogobrojnih fotoreportera SDCafe-a, koji se sasvim slučajno našao tu (napravivši ovu istorijsku fotografiju), primetio je nesvakidašlju pojavu. Naime, naš fotoreporter primetio je nepoznati leteći objekat koji je lagano na samo par stotina metara od zemlje leteo iz pravca Pančeva ka Požarevcu. 

Kako nezvanično saznajemo, Gospoda Vanzemaljci su u detaljnom obilasku terena za svoje intergalaktičko investiranje, i s obzirom da je velika pomama investitora za ovaj region a naročito za Grad Smederevo, nezvanično smo saznali da su prionuli na rad i traženje pogodne parcele za zidanje postrojenja za svoju multiplanetarnu kompaniju koja se bavi izradom pašteta i namaza jednog od najvećih brendova (ne smemo vam reći kog), koja će upošljavati preko 185.597 radnika sa ovog područja.   

Iskreno se nadamo da će Poštovani Vanzemaljci izabrati baš Smederevo za ovu istorijsku investiciju, koja će podići našu privredu i učiniti da Smederevo ponovo zasija svojim sjajem.

Do tada svima vama SDCafe ekipa želi srećan 1.april!

Živeli!

Izvor: SDCafe

Slične vesti

Leave a Comment

error: Sadržaj je zaštićen !!